La millor web d'astronomia?

3 posts / 0 new
Log in or register to post comments Last post
Tue, 11/05/2010 - 21:04 #1
David
David's picture

La millor web d'astronomia?

Quina creieu que és la millor web "genèrica" d'astronomia?

Vull dir no especialitzada en un aspecte concret i adreçada a aficionats com a portal astronòmic (notícies, imatges, efemèrides,...).

És una pregunta que fa temps que em plantejo perquè em dóna la sensació que fa uns anys hi havia uns quants d'interessant però que molts han desaparegut (o s'han "congelat" en el temps) i la resta han caigut en qualitat. En canvi sembla que les pàgines de temes específics van en augment. Us sembla?.

Ah! i no val dir que la millor és astrotiana o aquest forum (encara que ho sigui Wink )

Tue, 11/05/2010 - 22:59
rbosque

Re: La millor web d'astronomia?

La meva! Lol Lol Lol Lol Lol Lol Lol
Sobretot i algun dia puc treballar amb ella Wink
Home, la de Sky & Telescope està molt bé, tot i que en anglés...
http://www.skyandtelescope.com/

Ramón Bosque
Astronomia Amateur (3a edició): http://sites.google.com/site/ramonbosque

Wed, 07/07/2010 - 17:19
franksnow
franksnow's picture

Re: La millor web d'astronomia?

Bé, he trigat una mica en rumiar la meva resposta jejeje. Jo penso que en realitat no hi ha cap web que faci aquesta funció que tu dius. Avuí en dia tenim básicament dos webs que més que webs son Forums. El de Hubble i el d'Astrofotografia Astronómica. Tots dos força actius però el segon molt més especialitzats. Fa temps va neixer Astronomia-Esp que potser ha intentat omplir aquest buit però personalment penso que no s'ha sortit prou bé.

Astrored va ser una de les webs més actives fa uns anys però avuí en dia no se si ja ha desaparegut o "está en ello". Un dels problemes de dur a terme una web tan "oberta" a diferents temes dins de l'Astronomia és que et cal getn per portar-ho a terme. Si fer una "petita" revista d'una Associació ja costa imaginat una web amb tants de temes.

Salutacions,

Frank Manzanares