Protuberancia solar

8 envíos / 0 nuevos
Inicie sesión o regístrese para comentar Último envío
Dom, 31/05/2009 - 15:13 #1
astroelectronic@
Imagen de astroelectronic@

Protuberancia solar

Vie, 10/07/2009 - 21:30
Luz
Imagen de Luz

Re: Protuberancia solar

:o Es fantástica esta fotografia. He intentado ponerla como fonto de escritorio. ¿Hay algun inconveniente? Gracias por este bellezón¡
Luz Biggrin

Sáb, 11/07/2009 - 11:12
David
Imagen de David

Re: Protuberancia solar

Hola Luz.

Cap problema per posar-la com a fons del teu escriptori. El que no es pot fer amb les fotografies és publicar-les sense permís de l'autor, però si està a internet la pots veure (=posar com a fons d'escriptori) sense cap problema.

Pel que dius que has "intentat" posar-la, dedueixo que no has pogut. Posa el cursor sobre la foto, llavors botó dret i tindràs un menú amb opcions de desar-te-la o posar-la com a fons d'escriptori. No hauries de tenir problemes.

Salutacions

Sáb, 11/07/2009 - 22:02
Josep Maria
Imagen de Josep Maria

Re: Protuberancia solar

Luz,

Aquí tienes un programa que si lo instalas, él sólo te cambiará cada dia el fondo de escritorio con la imagen (APOD) del día.

http://nightskylive.net/software/apod/

JM

Dom, 19/07/2009 - 19:42
Luz
Imagen de Luz

Re: Protuberancia solar

Hola de nuevo,

Cuando ya pensaba que nadie me queria contestar a mis participaciones, me he llevado una grata sorpresa. Muchas gracias por las indicaciones. He vuelto a "intentar" hacer lo que me decis, pero debo estar muy verde en la técnica informática, bueno debo estar no, estoy ja ja.

A riesgo de que penseis lo torpe que soy, he entrado para descargar el programa pero no entiendo nada de ingles, así que iré intentando que alguien me guie o ya lo conseguiré tarde o temprano. Sobre clickar sobre la foto ya lo hice así, pero cuando volví a abrir el ordenador la foto había desaparecido. Creo que algo tendrá que ver que somos varios usuarios en el ordenador y mi familia ha puesto entradas de diferentes personas cada uno con su contraseña. Cuando llego a mi escritorio la foto no está. Aún así lo volveré a intentar.

Por cierto el sábado me perdí porque intenté llegar por la nacional y no vi indicaciones claras hacia Tiana así que finalmente acabé en el interior creo que de Masnou y regresé a casa rendida de dar vueltas. La primera vez que estuve en el GAT llegué sin problemas, pero esta vez me lié de mala manera. Espero conseguirlo la próxima, porque sé que por la ronda debe ser mucho mejor, pero no sé como cojerla en la dirección correcta.

Bueno de nuevo muchas gracias. Smile

Luz

Mar, 21/07/2009 - 19:53
David
Imagen de David

Re: Protuberancia solar

Hola!

Per arribar a Tiana per la NII, segueix fins passar la segona estació de RENFE de Montgat (la primera "Montgat Nord" no, la segona que és "Montgat").

Just passada, a 100m hi ha un semàfor. Gira a la dreta: és la carretera Montgat - Tiana.

Per arribar a l'Observatori, llavors és tot recte amunt, amunt, amunt...passat el poble de Tiana, uns 300m fora el poble, hi ha un revolt molt tancat amb l'entrada a la zona poliesportiva al mateix revolt. És allà.

Tot això venint del Maremse, és clar.

T'esperem.

Salut!

Vie, 24/07/2009 - 21:56
Luz
Imagen de Luz

Re: Protuberancia solar

Muchas gracias por las indicaciones, ya que salí por Montgat Nord. Ya comprendo que debo salir por la siguiente y seguir como en la anterior vez.
Hasta pronto y gracias por toda vuestra labor y las fotos y comentarios de que disfruto tanto¡.
Luz. Smile

Dom, 26/07/2009 - 16:01
David
Imagen de David

Re: Protuberancia solar

Pel teu comentari entenc que vens per l'autopista "de la costa". Aleshores el millor és incorporar-te a la B20 a l'alçáda de Tiana, deixar passar la primera sortida que diu Montgat-Tiana i agafar la següent (B500, o Mollet, o Tiana-Mollet...no sé com està indicada). Aleshores surts i de seguida (després de la pujada de la sortida) gira a la dreta. És la carretera B500, que va de Badalona a Mollet, passant per Tiana (per les afores del poble). Segueixes amunt, més o menys 1 o 2 quilòmetres. Passat el restaurant "Les terrasses de Sant Romà", a uns 300m hi ha un desviament a la dreta per anar a "Tiana". El prens i la carretera comença a baixar. A uns 500m, abans d'arribar al poble, hi ha el revolt on hi ha l'entrada a la zona poliesportiva. És allà.