Per que es publiquen les activitats ja pasades??

2 posts / 0 new
Log in or register to post comments Last post
Sat, 03/09/2011 - 22:13 #1
Mardbcn
Mardbcn's picture

Per que es publiquen les activitats ja pasades??

Jo estic interesada per les observacions públiques a partir de ja.
per que es publiquen les ja pasades?? no entenc aquesta web...

Sun, 04/09/2011 - 10:08
David
David's picture

Per que es publiquen les activitats ja pasades??

Hola Mardbcn.

Normalment es fa una activitat/observació pública mensual més un parell o tres d'infantils al llarg de l'any.

Val a dir que els darrers mesos no ha estat possible fer aquestes observacions públiques perquè senglars han fet malbé el camí i el pati de l'observatori i era perillós accedir-hi; finalment lAjuntament ha posat les mesures perquè no es repeteixi i ha arreglat les destrosses. Per tant en breu reprendrem les activitats públiques.

En aquest forum es publica l'anunci de la següent quan faltes pocs dies o setmanes, com a recordatori. I com en quasi tots els forums es manté l'històric dels missatges.

També a la web pròpiament (no al forum) http://www.astrotiana.com s'anuncien les observacions amb antel.lació; si bé és veritat que no sempre hem pogut fer-ho amb el temps que ens agradaria (el motiu és que els que participem en l'organització som aficionats, amb les nostres professions i famílies, i no sempre tenim el temps que voldriem).

En qualsevol cas, si envies el teu correu electrònic a [email protected] dient que vols rebre informació puntual de les activitats, t'afagirem a la llista de difusió que, actualment, ja té centenars d'adreces. Aquest servei també es pot fer gràcies al temps que hi dediquen dues persones del grup, fent mans i mànigues.

Esperem veure't ben aviat per l'observatori.

Salutacions.