Observació d'Urà i Neptú el dissabte 18 d'octubre

×

Missatge d'error

  • Deprecated function: Optional parameter $decorators_applied declared before required parameter $app is implicitly treated as a required parameter a include_once() (línia 3557 de /hosting/www/astrotiana.org/public/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $relations declared before required parameter $app is implicitly treated as a required parameter a include_once() (línia 3557 de /hosting/www/astrotiana.org/public/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Creation of dynamic property BotchaForm::$id is deprecated a BotchaForm->__construct() (línia 95 de /hosting/www/astrotiana.org/public/sites/all/modules/botcha/controller/form/botcha.form.controller.inc).
  • Deprecated function: Creation of dynamic property BotchaForm::$form_id is deprecated a BotchaForm->__construct() (línia 96 de /hosting/www/astrotiana.org/public/sites/all/modules/botcha/controller/form/botcha.form.controller.inc).
  • Deprecated function: Creation of dynamic property BotchaFormNone::$id is deprecated a BotchaFormNone->__construct() (línia 214 de /hosting/www/astrotiana.org/public/sites/all/modules/botcha/controller/form/botcha.form.controller.inc).
3 articles / 0 nous
Inicieu sessió o registreu-vos per a enviar comentaris Darrer article
dc., 15/10/2008 - 23:48 #1
rbosque

Observació d'Urà i Neptú el dissabte 18 d'octubre

El proper dissabte 18 d'octubre, a partir de les 21 hores, durem a terme una observació dels planetes Urà i Neptú.
L'activitat tindrà lloc a l'observatori, i com és habitual, és gratuïta i no cal fer reserva prèvia.
Aquesta foto de Urà ha estat feta pel Christian, de l'Agrupació. Podeu veure més fotos d'Urà i Neptú fetes per nosaltres en aquest mateix fòrum.

IMAGE(http://www.grabenbauer.es/pictures/Uranus_06.jpg)

Ramón

dg., 26/10/2008 - 12:58
Luz
imatge de Luz

Re: Observació d'Urà i Neptú el dissabte 18 d'octubre

:roll:
Me gustaria saber si se harán otras observaciones públicas en próximos sábados, ja que he entrado en Actividades y en agenda y no lo he encontrado o no lo sé encontrar.
Gracias y un saludo.
Luz

dg., 26/10/2008 - 14:39
georgina
imatge de georgina

Re: Observació d'Urà i Neptú el dissabte 18 d'octubre

Hola Luz,

la propera activitat pública serà el dissabte 8 de novembre a les 18. És una activitat infantil, és a dir, esta dedicada exclusivament als nens. I el tema serà la Lluna.

El següent dissabte, el dia 15 a les 21 hores, si hi haurà una jornada oberta al públic en general. Es tracta una conferència sobre les missions Apolo a la Lluna, anirà seguida d'una mica d'observació de la lluna.

I el 6 de desembre a les 21 hores hi haurà una xerrada-observació d'Asteroides.

Espero que et veiem en alguna de les activitats,

Gina