Com arribar

Per arribar a l’Observatori Astronòmic de Tiana disposeu de diferent opcions.

En vehicle privat el més senzill és fer servir navegadors con Google Maps o Microsoft Bing, que tenen l’Observatori Astronòmic de Tiana a la seva base de dades. 

  • Si veniu per la B20 podeu sortir a la sortida de Montgat-Tiana, anar en direcció a Tiana, i a continuació anar seguint les indicacions de la deixalleria. 
  • Si veniu de Badalona o bé del Vallès, cal agafar la carretera de la Conreria (B500), i desprès el desviament cap a Tiana (BV5008). 

Si veniu en transport públic, teniu dues possibilitats:

  • L’autobus B29 té el seu origen/final a la rotonda de la mateixa zona esportiva. L’observatori està a uns 150 metres (1 minut). Cal tenir en compte l’horari: El darrer arriba a l’observatori a les 22:30 els dies laborables i a les 23:00 els dissabtes i festius. La darrera sortida des de l’observatori és a les 21:30 els feiners i a les 22:30 els dissabtes i festius, segons la web d’AMB.  
  • L’autobús nocturn N9 no arriba fins a l’observatori, l’origen/final de línia està a 1.2 km (13 minuts caminant), per la passera que va al costat de la carretera BV-5008.  El primer autobús arriba a Tiana aproximadament a les 22:30 els dies laborables i a les 23:00 els dissabtes i festius. La primera sortida des de Tiana és a les 21:30 els feiners i a les 22:30 els dissabtes i festius, segons la web d’AMB.  

Al mapa podeu veure les ubicacions de les parades dels autobusos B29 (en vermell) i N9 (en violeta a l'extrem inferior). La localització del telescopi està marcada en blau.

Mapa de les ubicacions de les parades dels autobusos