Com incloure una imatge?

1 envío / 0 nuevos
Inicie sesión o regístrese para comentar
Vie, 27/06/2008 - 19:05 #1
Isb1009
Imagen de Isb1009

Com incloure una imatge?

Les imatges, per a que es vegin al fòrum, han d'estar carregades a alguna pàgina web.
Un cop s'han carregat, es poden incloure fent servir el codi [img]http://url-de-la-imatge[/img] substituint http://url-de-la-imatge amb la URL (adreça) de la imatge.

Aquí explicarem com carregar les imatges a l'[link=#imageshack]ImageShack[/link] i al [link=#postimage]PostImage[/link], cadascun amb els seus avantatges i inconvenients. Cap dels dos insereix marques d'aigua.

També pots fer servir qualsevol altre servei, com el Picasa, el Flickr, el Zooomr, etc.

Tingues en compte que, si les imatges són massa grans, canviaran automàticament la seva grandària i per a veure-les a mida completa només caldrà que hi cliquis (només en el cas d'ImageShack o d'altres serveis que permetin incloure la imatge a mida real dins el missatge, PostImage no deixa incloure directament la imatge a mida real amb el missatge).

[a-id=imageshack]ImageShack[/a-id]
Avantatges de l'ImageShack:
[list][*]És un sistema que fa temps que existeix i molta gent el fa servir[/*:m]
[*]Si estàs registrat, et permet un control de les imatges (ocultar-les de la llista pública d'imatges, esborrar-les...)[/*:m][/list:u]
Inconvenients:
[list][*]La grandària màxima de la imatge només és d'1.53MB[/*:m]
[*]És una mica pesat de fer servir comparat amb el PostImage[/*:m][/list:u]
Hi ha dues maneres de carregar les imatges a ImageShack:
[list=1][*][link=#a-traves-forum]A través del fòrum[/link][/*:m]
[*][link=#imageshack-pagprincipal]A través de la pàgina principal d'ImageShack[/link][/*:m][/list:o]
[a-id=a-traves-forum]A través del fòrum[/a-id]
Quan estem escrivint el missatge, a sota de la capsa per a escriure'l, hi ha un enllaç que diu Carrega una imatge a Imageshack.us. Si hi fem clic, ens apareixeran noves opcions. Fem clic a Examinar... (tot depèn de l'idioma del navegador, del sistema operatiu i del navegador mateix) i, a la pantalla que surt, cerquem la imatge i l'escollim. Llavors, premem a host it! (les imatges poden ser de fins a 1.5MB). Quan premem, s'obrirà una nova finestra amb les adreces de la imatge.
Baixem fins al final i copiem l'adreça que hi ha a la capsa anomenada Direct link to image. Llavors, al missatge del fòrum, escrivim [img]http://img403.imageshack.us/img403/5412/imatges002dt5.png[/img] canviant l'adreça que hi ha per la que en ha donat l'ImageShack. També podem prémer el botó Img de l'editor i, entre les etiquetes, enganxar-hi l'adreça.

[a-id=imageshack-pagprincipal]A través de la pàgina principal d'ImageShack[/a-id]
Si accedim a ImageShack.us, ens podem registrar prement a SignUp, a dalt a la dreta. Si ho fem i iniciem la sessió, podem carregar imatges des del fòrum i es desaran dins el nostre àlbum d'usuari.
Carregar una imatge directament des de l'ImageShack és molt fàcil. Quan som a la pàgina principal, fem clic a Examinar... i escollim la imatge. Premem a host it! i es carregarà la imatge.
Un cop s'hagi carregat, ens portarà a una pàgina amb les adreces de la imatge. Baixem fins al final i copiem l'adreça que hi ha a la capsa anomenada Direct link to image. Llavors, al missatge del fòrum, escrivim [img]http://img403.imageshack.us/img403/5412/imatges002dt5.png[/img] canviant l'adreça que hi ha per la que en ha donat l'ImageShack. També podem prémer el botó Img de l'editor i, entre les etiquetes, enganxar-hi l'adreça.

[a-id=postimage]PostImage[/a-id]
Avantatges:
[list][*]És més fàcil de fer servir que l'ImageShack[/*:m]
[*]Permet carregar imatges de fins a 4MB[/*:m]
[*]També es fa servir a molts fòrums[/*:m][/list:u]
Inconvenients:
[list][*]No pots enganxar la imatge de mida original al fòrum, estàs obligat a enganxar la mida petita perquè sinó no es veurà la imatge.[/*:m]
[*]No pots esborrar les imatges que has carregat, tot i que no es veuen a una llista pública, a diferència de l'ImageShack[/*:m][/list:u]
Com que fer-ho a través del fòrum facilita la feina i no és possible registrar-se a la pàgina, no explicarem com fer-ho directament des de la pàgina.

Per a començar, premem a Carrega una imatge a PostImage, a sota de l'àrea d'escriptura del missatge. S'obrirà una finestra nova. En aquesta finestra nova, premem a Examinar... i escollim la imatge que volem carregar. Si hi volem incloure una descripció, la hi incloem. Llavors, premem a Puja-ho!. La imatge es carregarà al PostImage i s'inclourà directament al final del missatge.
Aquesta imatge es veurà petita dins el missatge una vegada publicat (o previsualitzat), però fent-hi clic s'obrirà una pàgina amb la imatge a mida real i la descripció que hi has posat.

Si tens cap dubte sobre aquest tema, planteja'l aquí mateix, no et quedis amb les ganes!