Mart

Aquest  és, juntament amb Júpiter, el planeta més estudiat pel grup d'astronomia de Tiana. Des de la inauguració del grup pràcticament s'han seguit totes les campanyes d'observació de Mart, que tenen lloc aproximadament cada dos anys, coincidint amb les oposicions del planeta. En un principi eren unicament visuals,  i posteriorment es van anar enregistrant imatges, primer amb fotografia química, després amb CCD i darrerament amb webcam. Per la campanya 2009/2010 es va començar a fer servir la càmera TIS, que ha donat molt millors resultats.

Sempre que ha estat possible s'han fet els corresponents planisferis de síntesis, i en alguns casos s'han publicat els resultats a la premsa especialitzada. A continuació es mostra informació més específica sobre cada una de les campanyes d'observació del planeta.

Campanyes d'observació

Es llisten a continuació les campanyes que s'han anat fent d'aquest planeta. Cliqueu sobre l'any per obrir una nova pàgina amb la informació, imatges i resum de la campanya (no tos els enllaços estan actius encara).